L’Artesania entra a casa teva

Des d’Artesania Catalunya volem endegar una sèrie d’iniciatives a través d’Instagram per tal de fer entrar l’artesania a les cases mentre duri el confinament i tothom pugui explorar i conèixer el món artesà a través de l’etiqueta #ArtesaniaACasa.

Ens agradaria comptar amb vosaltres, artesans i artesanes, per ajudar-nos a divulgar l’artesania que es fa al nostre país així com posar en valor la tasca que esteu duent a terme. Hem plantejat tres accions ben diferents perquè pugueu escollir quina s’adapta més a les vostres possibilitats.

ArtesaniaEnViu

Consisteix en programar una sèrie de vídeos en directe des dels vostres perfils a Instagram, IG Live, on ens expliqueu qui sou i mostreu el procés d’elaboració d’una peça o objecte que els usuaris d’Instagram puguin fer amb material que tinguin per casa o sigui fàcil d’aconseguir (temps màxim 1 hora). Uns dies abans del vostre vídeo en directe publicarem el llistat de material necessari. Les etiquetes que hauríeu de fer servir són #ArtesaniaEnViu i #ArtesaniaACasa.

CraftsTours

Es tracta de compartir des del vostre perfil d’Instagram un o diversos storys on mostreu el vostre taller, obres o com treballeu. Des d’@artesaniacat les republicarem, sempre que ens mencioneu! També hauríeu d’utilitzar les etiquetes #CraftsTours i #ArtesaniaACasa.

SócArtesà #SócArtesana

Consisteix en enviar-nos una o vàries fotografies d’aquella peça elaborada per vosaltres de la qual us sentiu més orgullosos/es. Acompanyant a la imatge ens hauríeu de fer arribar un breu text que inclogui: el material, la tècnica, nom de la peça (si en té) i el motiu pel qual té un especial valor per vosaltres. Si teniu perfil a Instagram també l’hauríeu d’indicar per poder-vos mencionar, si no en teniu, indiqueu el nom pel qual us doneu a conèixer com a artesans, creatius o makers.

Així doncs us animem a participar en algun d’aquests reptes tot enviant les vostres propostes al correu electrònic ccam.artesania@gencat.cat. Entre tots farem més visible l’artesania i els nostres artesans/es a les xarxes socials.