LABID és una oferta formativa comprimida pensada per als professionals de l’artesania. Píndoles de curta durada i temàtica diversa que donen una formació pràctica que es pot aplicar des del minut 1 a l’activitat professional. Una iniciativa de la FAAOC i Artesania de Catalunya-CCAM.

TALLER PRÀCTIC

ARTESANIA. ESTRATÈGIA PER FIXAR PREUS SENSE REGALAR LA TEVA FEINA
Taller pràctic pensat per a artesans que vulguin aprendre a calcular el preu de cost de les seves peces, el preu d’hora de taller i el preu de venda al públic dels seus productes. Una reflexió allunyada dels processos creatius però al mateix temps necessària per estructurar l’èxit o el fracàs d’una activitat artesanal.
A càrrec de Concha Blanch, Mestra Artesana i empresària. 

DATA: DIMECRES 3 D’OCTUBRE DE 2018. 
HORARI: DE 16 H A 20 H. 
LLOC: ARTESANIA DE CATALUNYA (c. Banys Nous, 11. Barcelona)
INSCRIPCIÓ GRATUÏTA. PLACES LIMITADES.

COM GESTIONAR ELS PREUS

Aquest LAB-ID se centrarà a donar eines als artesans per gestionar els preus de cost i de venda al públic amb l’objectiu de fer un taller negoci/taller artesà rendible. Una de les claus serà  esbrinar quin és el preu/hora que cal fixar.  També mostrarà com els preus influeixen en la imatge de marca. En definitiva, una reflexió personalitzada que ajudarà a l’artesà a gestionar-se des d’un vessant més empresarial.

PONENT

conchablanc20
Mestra Artesana tèxtil. Es dedica professionalment des de fa més de 35 anys a la creació i comercialització dels seus dissenys, tant en l’àmbit nacional com internacional. Ha participat com empresa artesana en nombroses edicions de fires a Madrid, Barcelona, París, Nova York, Dinamarca… Guanyadora del premi Ramon Barbat Miracle al “Millor producte comercialitzat l’any 2015-2016”. És la creadora de col·leccions exclusives per a moltes empreses. Disposa de botiga de marca pròpia a Barcelona  (ampliar informació de la ponent)

PLACES EXHAURIDES PER AQUEST LAB-ID. INSCRIPCIÓ TANCADA. 

* D’acord amb el que disposa el Reglament general de protecció de dades, Reglament UE 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes i l’article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades personals seran recollides i quedaran incorporades mitjançant el tractament de dades del qual és responsable la Direcció del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya amb la finalitat de la comunicació d’informació relativa a l’actuació del Consorci, en els àmbits del comerç, els serveis, l’artesania i la moda, com també l’organització d’actes públics, jornades, cursos o conferències i altres activitats que organitzi o en les quals participi. La conservació de les dades tindrà caràcter indefinit. Aquestes dades també s’incorporaran al fitxer de dades de la Federació d’Associacions d’Artesans d’Ofici de Catalunya (FAAOC) per fer arribar informació de l’organització d’actes públics, jornades, cursos o conferències i altres activitats que organitzi o en les quals participi.

Així mateix, l’informem del dret a sol·licitar al responsable del tractament l’accés a les vostres dades personals, a rectificar-les o a suprimir-les, a limitar-ne el tractament o a oposar-s’hi, així com el dret a la portabilitat de les dades, mitjançant escrit dirigit a: Direcció del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, carrer Puig i Xoriguer, 11-13, 3a planta, 08004 Barcelona, tel. 93.484.99.99, adreça electrònica: ccam@gencat.cat. Per modificar les dades d’accés, rectificació, supressió i limitació del tractament de les dades facilitades a la FAAOC es pot fer mitjançant un escrit dirigit: Federació d’Associació d’Artesans d’Ofici de Catalunya (FAAOC), Av. Francesc Ferrer i Guàrdia 13, bústia 41. Poble Espanyol. 08038. Barcelona. adreça electrònica: faaoc@faaoc.cat.