Komorebi

UNA EXPOSICIÓ DE CRISTINA MÁRQUEZ A L’ACC

Del 27 de maig al 28 de juny

L’Associació Ceramistes de Catalunya té el plaer de presentar una exposició de Cristina Márquez.

Komorebi és una paraula japonesa que es refereix a la llum del sol travessant les fulles dels arbres i que no té traducció al nostre idioma. Sota aquest títol, Cristina Márquez planteja una sèrie d’obres que giren entorn la llum i les ombres, posant especial atenció on aquestes es troben. A vegades des del joc, altres des de la contemplació, Komorebi ens proposa una mirada diferent, tant pel que fa a la ceràmica com del món que ens envolta.

Cristina Márquez

Llicenciada en Belles Arts per la “Universitat de Barcelona” en l’especialitat de gravat, després de finalitzar els estudis de Ceràmica Artística a l’Escola Superior de Disseny i Arts “Llotja” de la mateixa ciutat, ha centrat el seu treball en la investigació entorn de diverses tècniques de reproducció de la imatge aplicades en ceràmica, especialment, la serigrafia.

La seva obra és fruit de la combinació d’aquesta experiència en els camps de la ceràmica i la impressió gràfica i, en les seves peces i instal·lacions, que oscil·len entre la mirada i la reflexió, la porcellana és la protagonista.

Actualment, compagina la realització de peça artística amb la docència, com a especialista en aquestes tècniques.

+info.: www.crismarquez.com

Obertura de l’exposició:
Dijous, 27 de maig a partir de les 17:30 h

A l’Associació Ceramistes de Catalunya
Carrer Doctor Dou, 7, 08001 – Batrcelona

Horari:
De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 17:00 a 20:30