Kimu

El taller de ceràmica Kimu neix a Barcelona el 1983 de la mà del Peke i l’Anna.

Al llarg d’aquests anys hem anat treballant i polint una sèrie d’idees fins concentrar-nos en la creació de complements per dona i per home que, al marge de modes, són una autèntica forma d’expressió per a qui els porta o els regala. Hi ha símbols, al·legories, reproduccions d’obres d’art, fantasies, tot un univers de dibuixos que ens traslladen a altres èpoques i civilitzacions, a diferents cultures i a una visió holística del món.

Fem col·leccions inspirades en les rosasses del gòtic i del romànic, en l’art celta i grecoromà, en simbologia medieval i contemporània i, sens dubte, en la Mare Natura que ens envolta i ens nodreix constantment.

Des de 2010 vivim a Tortellà, a l’Alta Garrotxa, fet que ens permet gaudir d’un entorn enriquidor i acord amb la nostra sensibilitat.

Oferim penjolls, arracades, anells, polseres, botons de puny, pins i fíbules per completar l’abillament personal d’una forma eloqüent que permet mostrar les aficions de qui els porta. També adaptem dibuixos per encàrrec.

Pàgina web: www.kimuceramica.com
Telèfon: 972 687 717 / 646 021 262
e-mail: kimu@kimuceramica.com
Facebook: Kimuceramica
Instagram: kimuceramica