INCOMODA’T

Seminari per a joves professionals INCOMODA’T
8 i 9 de juliol de 2022

Us presentem INCOMODA’T , una nova edició del seminari per a joves professionals que se celebrarà els propers dies 8 i 9 de juliol a Barcelona i que està emmarcat dins el Programa #Talent_Jove 2022-2025, impulsat pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya amb l’objectiu de dotar d’eines el col·lectiu jove i fomentar el talent emergent i el relleu generacional en l’artesania.

La investigació i fabricació d’e-teixits està revolucionant el món de la moda artesanal i apareixen noves oportunitats a nivell creatiu i de negoci. El seminari té per objectiu donar a conèixer l’aplicació de les tecnologies sobre els teixits tradicionals, en aquest cas la llana, per a convertir-los en tèxtils intel·ligents.

Durant dos dies els joves professionals podreu tocar i experimentar, explorant les fronteres disciplinàries per trobar un llenguatge comú entre l’artesania i la tecnologia, de la mà de la investigadora Elisabeth Lorenzi Fernández i la dissenyadora de moda Júlia G Escribà.

A la primera jornada, que tindrà lloc a l’Escola Massana, es mostrarà com les propietats de la llana poden tractar-se en projectes d’electrònica tèxtil utilitzant tècniques aplicades de feltre en sec amb agulla, brodat i filat. A la segona, que es celebrarà a l’Ateneu de Fabricació Digital de Gràcia, es veurà com aplicar aquest e-teixit a una peça de disseny de moda, i es donaran a conèixer les possibilitats pel que fa a colors, formes, impacte ambiental i tecnologies aplicades.

Places limitades
Les places per a aquesta iniciativa són limitades, estan adreçades a joves menors de 35 anys amb interès en la modacomplements o el tèxtil, artistes i joves creatius/ves i professionals dedicats als oficis tèxtils.

És necessari que les persones participants portin un cable USB i ordinador portàtil amb els programes Il·lustrator i InDesign instal·lats.

TOTA LA INFORMACIÓ AQUÍ