Fusions: Una exposició de Ramon Fort

Del 3 de març al 7 d’abril

L’Associació Ceramistes de Catalunya té el plaer de presentar l’últim treball de Ramon Fort a la seva sala d’exposicions.

L’obra que presento és el fruit de la imitació d’un dels aspectes de la natura, en concret del resultat de la fusió dels materials que la componen  en el seu subsòl i que en sortir a l’exterior originen les laves.

A partir d’aquestes propietats elaboro unes peces que, en portar la matèria un xic més enllà del seu límit, ens ofereixen uns acabats i textures per a mi suggerents.

Ramon Fort

Ramon Fort neix a Montblanc (Tarragona) el 1954.

De formació autodidacta, completada amb cursos d’especialització en les tècniques ceràmiques, imparteix classes de torn a l´Escola de ceràmica de La Bisbal de 1982 al 1987. L’any 1988 inaugura la seva pròpia Escola -Taller a Llers, Girona. Paral·lelament, dirigeix seminaris de Raku a Sevilla, Mallorca, Barcelona, Terol, Huelva i Albisola a Itàlia.

Combina la docència amb la creació ceràmica. Participa en dues edicions d’Arco (Madrid) i a Arte-Fiera’90 de Bolonya (Itàlia). Exposa a diferents galeries de l’estat espanyol i a diverses ciutats europees com París, Limoges i Dole a França, Londres, Utrecht , Berlín…

El 2013 edita el llibre “El torno, giro a giro”, una guia pràctica i visual amb la pretensió de ser un suport d’ajuda als usuaris del torn.

Obertura de l’exposició:
Dimecres, 3 de març a les 19h

A l’Associació Ceramistes de Catalunya
Carrer Doctor Dou, 7, 08001 – Batrcelona

Horari:
De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i de 17:00 a 20:30