Forma part del cercador de botigues d’artesania

Des d’Artesania Catalunya del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), impulsen diferents accions de promoció, difusió, acompanyament i suport econòmic per al sector artesà, i les amplien amb noves actuacions.

En aquest sentit, per donar continuïtat a la campanya #ConsumeixArtesania 2020 i atraure el públic consumidor interessat en adquirir els objectes artesans que produïu, estan creant un cercador on trobar les vostres botigues físiques i en línia. Aquest cercador serà un espai viu i permanent a la pàgina web del CCAM, en l’apartat d’Artesania.

Un cop estigui a punt de publicar-se el nou cercador, canviaran la informació provisional, que tenen ara amb la Guia de botigues físiques i en línia d’artesania, per aquest cercador, que farà més funcional i ràpida la cerca de les botigues dels artesans catalans als consumidors.

El requisit per formar part del cercador és disposar el carnet d’artesà i tenir un punt de venda (físic o online). Si encara no disposeu del carnet d’artesà el podeu sol·licitar a través de la seva pàgina web.

Si voleu ser inclosos al cercador, empleneu el formulari que trobareu a continuació, i en breu us donaran resposta a la vostra petició.

Vull inscriure’m al cercador de botigues d’artesania