Escola de Ceràmica de La Bisbal

En un poble en el que la ceràmica i la cultura són tradició, l’Escola de Ceràmica de la Bisbal, situada en plena natura s’ha consolidat com un centre de creació, formació i investigació d’art, molt arrelada al lloc i oberta a tothom.
Situats en un entorn immillorable i en plena natura, al cor de l’Empordà, territori d’inspiració per al molts artistes, intentem transmetre i mantenir la nostra passió pel fang partint dels elements més bàsics com són la terra, l’aigua i el foc i que al mateix temps podem trobar a l’entorn natural en estat pur. 

Som una empresa familiar en la que la qualitat en el seu concepte més ampli és la seva raó de ser. Un centre pioner en formació d’arts i oficis durant més de quaranta anys. El disseny de les instal.lacions i la distribució dels espais són ideals per al desenvolupament de l’art i la creativitat. Amb una estreta relació amb el nostre entorn sociocultural volem proporcionar una formació artística de qualitat així com fomentar la interdisciplinarietat amb l’art, l’artesania i el disseny. Oferint formació en totes les disciplines artístiques, des de la ceràmica, l’escultura en diferents materials i mides, el dibuix, la pintura, la joieria, el vidre…

Carretera de FONTETA S/N – 17110 VULPELLAC
Pàgina web: www.esceramicbisbal.net
E-mail: info@esceramicbisbal.net
Telèfon: 972 640 794