De la Puresa al Desig

DE LA PURESA AL DESIG (Blanc i vermell). Des del Gremi Artesà Tèxtil de Catalunya, us volem oferir la possibilitat de contemplar en la seva tercera mostra (abans va ser-hi a Artesania de Catalunya i al Museu Tèxtil de Terrassa) una exposició una mica diferent, on el color i el significat de la paraula han donat forma diferents interpretacions de 26 artesans i artesanes tèxtils.

Quin és el significat de les paraules? Quin és el significat dels colors? És instintiu?… O és l’educació que ens fa veure un color com el color pur i un altre com el color del desig?

Segurament si haguéssim nascut en un altre país o en una altra època, la nostra relació entre la paraula i el color seria diferent. Des de menuts ens estigmatitzant amb el color segons el sexe, però ara… Volem parlar del Blanc i el Vermell, de la Puresa al Desig.

Hi serem Al Centre Cultural la Mercè a Girona, fins al 20 de desembre, per mostrar-vos la interpretació de cadascun dels nostres artesans / artesanes, ja sigui per color, ja sigui per concepte, ja sigui per tot plegat, això sí, sempre amb una mirada Tèxtil.