Convocatòria oberta Tallers Oberts BCN 2022

Tallers Oberts BCN és la principal cita de la ciutat amb artistes, persones artesanes, creatives i dissenyadores. Les jornades de portes obertes dels tallers, espais de creació i estudis són una oportunitat única perquè professionals del sector creatiu puguin rebre les visites de persones que estan interessades en conèixer de primera mà les tècniques aplicades i processos de treball.

Fins el 24 de febrer romandran obertes les inscripcions per a artistes plàstiques, col·lectius d’artistes, artesanes i artesans de totes les disciplines, associacions artístiques, galeries, escoles d’arts i oficis, estudis d’arquitectura, imatge o disseny, laboratoris de creació i grans espais de creació compartits ubicats a Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat.

Novetats 2022

Enguany el projecte presenta una sèrie de canvis enfocats a una major participació d’espais i de públic visitant. En primer lloc, les dates de celebració ja no seran en un sol cap de setmana, sinó que els espais i tallers participants podran obrir les seves portes durant 9 dies consecutius: del 21 al 29 de maig de 2022 (a escollir horaris i dies que més convinguin). Podràs obrir el teu espai i ser públic visitant alhora.

D’altra banda, ampliem la informació dels tallers i espais de treball a la guia impresa i distribuïda a tota la ciutat. Amb la voluntat que aquest material tingui una durabilitat més enllà de les pròpies jornades de portes obertes, les persones que participin en la Modalitat A: Visibilitat EXTRA podran explicar de manera més extensa la seva feina. Aquesta tarifa serà gratuïta per a totes les persones membres de les associacions del FAD (consulta condicions a les bases).

A més, seguim impulsant el programa d’activitats paral·leles de Tallers Oberts BCN animant als tallers i espais participants a celebrar alguna activitat creativa per a atraure un major nombre de visitants. Cal afegir-hi que aquest any es comunicaran les demostracions pràctiques que ofereixin les persones participants: si programes demostracions de la teva feina durant les jornades i vols rebre visites perquè la gent vegi de primer mà com és el teu dia a dia, indica-ho al formulari d’inscripció i comunicarem la teva disponibilitat.

Beneficis de participar a Tallers Oberts BCN

El teu espai apareixerà a la guia impresa i al directori web fins l’inici de la propera edició. També disposarà del material promocional imprès per fer-lo servir abans, durant i després de les jornades. Si organitzes activitats, aquestes formaran part del complet programa amb una major visibilitat. El teu espai serà comunicat a través dels canals de difusió de l’organització. Formaràs xarxa i serà part d’una iniciativa de referència a la ciutat!

Doncs com hi participo?

Hauràs d’omplir el formulari d’inscripció abans del dia 24 de febrer a les 23.59 h.

IMPORTANT! Llegeix-te les bases d’inscripció i prepara tot el material abans d’omplir el formulari.

PÀGINA WEB de l’A-FAD