Coma Barcelona

Hola. El meu nom és Claudia Salas Egaña, vaig néixer a Xile i des de fa 15 anys que visc a Barcelona. Sóc la fundadora i qui està darrere de Coma®, la meva marca de joieria feta a mà, és a dir que sóc orfebre, treballo amb metalls.

Dissenyo i manufacturo col·leccions de joies que s’inspiren en la simplicitat. 

La meva joieria es caracteritza per ser una proposta honesta, que busca despertar una sincera admiració, provocar el desig de portar una de les meves peces cada dia, i allunyar-se del luxe i de l’accessori, conservant el que és veritablement essencial. 

La meva formació prèvia com a dissenyadora i l’especialització posterior en aquest ofici es plasma en un catàleg que transmet recerca i reflexió, una profunda cura en els detalls que intervenen en cada part del procés creatiu i que comprèn un ampli ventall de penjolls, arracades, anells, polseres, fermalls, pins i portaclaus. Treballo principalment amb plata o llautó i a vegades amb or, combinant diferents tècniques d’orfebreria. 

La meva trajectòria ha estat reconeguda amb la distinció D’A acreditada per la CCAM. Un distintiu otorgat per la Generalitat de Catalunya que acredita l’origen artesanal i català de les meves peces, que m’omple d’orgull. El meu Carnet d’artesana profesional es el Núm. 14.453, d’ofici Joiera.

A Gràcia tinc el meu propi estudi de joieria, que és taller i showroom. Un lloc amagat, acollidor i lluminós situat en un edifici emblemàtic del llegat industrial del barri. Un espai on tothom és benvingut.

Allà també realitzo peces per encàrrec, com a aliances de compromís i matrimoni, projectes especials en conjunt amb els clients, fins i tot joies per a mascotes.

COMA BARCELONA
C/ de l’Església 4-10, 2n F.
Pl. de la Virreina · Gràcia 
08024 Barcelona.

Pàgina webcomabarcelona.com
email: hola@comabarcelona.com
Instagram: @comabarcelona
Facebook: @comabarcelona
Whatsapp: 672424207