Cinema i Ceràmica a l’ACC

L’Associació Ceramistes de Catalunya té el plaer de convidar-vos a dues jornades de cinema ceràmic en les que us proposem la projecció de sis documentals sobre el treball de sis ceramistes belgues, ells mateixos expliquen les tècniques que fan servir per fer les seves peces.

Aquest films han estat realitzats pel dissenyador, ceramista i escriptor Mels Boom i ens han estat facilitats pel Museu del Càntir d’Argentona que, molt amablement, els ha posat a la nostra disposició per tal que els puguem compartir amb vosaltres.

Primeres jornades de CINEMA I CERÀMICA A L’ACC
Documentals sobre tècniques ceràmiques

L’Associació Ceramistes de Catalunya té el plaer de convidar-vos a dues jornades de cinema ceràmic en les que us proposem la projecció de sis documentals sobre les diferents, i en alguns casos peculiars, tècniques de sis ceramistes belgues. Aquest films han estat realitzats pel dissenyador, ceramista i escriptor Mels Boom, àvid investigador que ha compartit els seus coneixements en revistes especialitzades, a més de publicar cinc llibres sobre ceràmica i ser l’autor de nombrosos documentals que comparteix en el seu canal de Youtube. Pensem que és una bona oportunitat per conèixer diferents maneres d’abordar la ceràmica a més d’oferir-nos un espai d’intercanvi sobre aquests temes que tant ens interessen als ceramistes.

Aquestes jornades són possibles per gentilesa del Museu del Càntir d’Argentona, que molt amablement ha posat aquest material a la nostra disposició per poder compartir-ho amb tots vosaltres.

DIJOUS 16 de gener a les 19 h
Andreas Hinder. Figures d’animals animades: Escultures de Lebendig Tiers. Any: 2017 (Duració: 15 minuts)
Janneke Bruines. Emocionants figures de ceràmica. Any: 2015 (Duració: 15 minuts)
Maria ten Kortenaar. Porcellana Nerikomi. Any: 2019 (Duració: 12 minuts)

DIVENDRES 17 de gener a les 19 h
Lucia Fransen. Arquitectura en fang. Any: 2018 (Duració: 19 minuts)
Frans Gregoor. Girant cap per avall. Any: 2019 (Duració: 10 minuts)
Guy Van Leemput. Porcellana cap per avall. Any: 2016 (Duració: 15 minuts)

Activitat gratuïta

Associació Ceramistes de Catalunya
C/ Doctor Dou, 7 baixos 1a
08001 Barcelona
Tel: 93 317 69 06
acc@ceramistescat.org
www.ceramistescat.org