Aventurina

Som la Maria i en Ferran i la nostra vocaciò és organitzar tallers creatius per a totes les edats. De sempre hem estat vinculats al món de l’art, la cultura, el lleure i l’educació.

El nostre projecte neix el 2006 com a taller itinerant. Actualment estem ubicats a l’Ametlla del Vallès en un espai envoltat de natura.

Ens agrada estar al costat dels mestres, dels infants, de les famílies i compartir amb tots ells la nostra passió pel vidre i la ceràmica. Treballem amb materials de primera qualitat utilitzant procediments artesanals autèntics.

Cada any sou més els que que heu vingut a fer un taller participatiu, i esperem continuar amb tots vosaltres. Gràcies per la confiança en el nostre projecte.

AVENTURINA ha nascut de la inquietud de portar l’ofici del vidre a l’abast de tothom, i fer docència d’aquest ofici artesanal i artístic.

L’ofici del vidre, fins fa poc era a l’abast de poca gent, ja que les exigències tècniques no permetien la seva fàcil difusió; però això, amb els avanços tècnics i científics actuals, ha canviat i ara es possible, de moment en la tècnica de fusing o vitrofusio, portar-ho a terme.

No cal dir que AVENTURINA està treballant en l’actualitat, a adaptar totes les altres tècniques del vidre, per tal de difondre l’ofici del vidre en totes les seves modalitats.

AVENTURINA, per aconseguir tot això treballa estretament amb els millors mestres artesans del país, ja que ells son la font de saviesa de l’ofici del vidre.

Pàgina web: www.aventurina.com
E-mail: info@aventurina.com
Telèfon: 669 334 662