Anna Albert

Aquest és el fruit d’anys de passió pel meu ofici, de treball creatiu i d’experimentació amb la pintura sobre seda. Quan l’any 1986 em vaig formar a l’Escola d’Arts i Oficis de la Llotja de Barcelona com estampadora tèxtil, no m’imaginava cap horitzó. L’elecció potser no seria tant casual ara que al cap dels anys relaciono i prenc consciència que l’ofici del pare era el tèxtil i el de la mare, l’artesà.

En aquells moments, aquest fet em passa desepercebut i faig camí cap una altre professió que acompanya la meva vida durant més de deu anys Però l’art de la pintura sobre seda em deixà seduida l’any 1998 i la formació pels tallers de diferents artistes em fan descobrir aquesta vocació.

Ben aviat obro el meu taller i Showroom Art en seda que des del 2003 està ubicat a El Masnou (Barcelona) Penso que l’artesania és el saber fer amb les mans, és ofici, és cultura i tradició, és passió, és creativitat i sensibilitat, és disseny, constància, un mitjà, una actitut .. I quan em deixo anar davant una seda en blanc, sento que el pinzell s’expressa pel camí de la creativitat i dóna sentit a la meva manera d’entendre la vida. I des d’aquest sentir, estableixo un diàleg amb aquesta fibra viva que al brindar-li emocions amb forma i color, m’obra totes les seves possibilitats i em fidelitza amb la seva complicitat.

Entre l’art i la moda es troba el meu camí, obres per passejar i lluir un dia qualsevol o en ocasions assenyalades. També he realitzat diverses exposicions individuals i col•lectives. Sóc bàsicament colorista i tinc una especial predilacció per treballar segons la meva fantasia el món floral de la naturalesa i el modernisme català, d’altre banda també inspirat en la natura. M’encanta treballar recuperant el patrimoni cultural i artístic català i a posar en valor, amb el meu estil personal, la cultura del nostre país. Els meus productes es poden trobar a les principals botigues dels Museus de casa nostre. I cada obra, val a dir és, una peça única i exclusiva realitzada cuidant els detalls i la qualitat des del principi fins al final.

Anna Albert
carnet artesà nº 14.139

Pàgina web: annaalbert.com
E-mail: artenseda@annaalbert.com
Telèfon: +34 619 71 98 94

Instagram: artenseda
Facebook: artenseda

San Miquel 41, baixos. El Masnou, Barcelona, España