Associació d’Arts i Oficis de l’Alt Pirineu i Aran

Pirineu Art
Plaça de l’Ajuntament s/n, 25571 Esterri de Cardós
Telèfon: 973 623 195
Correu electrònic: pirineuart@gmail.com
Web: www.pirineuart.cat

Amb aquest nom, es constitueix el 19 d’Abril del 2009, una nova associació sense ànim de lucre, amb la finalitat de representar el sector artesà professional d’arts i oficis en el territori de l’Alt Pirineu i Aran. Aquest territòri compren les comarques de Cerdanya, Alt Urgell, Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Alta Ribagorça i Aran. Els Pilars bàsics d’aquesta associació son:

– Representar el sector artesà en aquest territori i alhora, representar els artesans/es del territori més enllà d’aquestes comarques.

– Difondre, promoure i ajudar a comercialitzar els productes artesans, tant en l’esmentat territori com enllà. Ser l’interlocutor entre els artesans/es i els organismes oficials.

– Incidir en la manufactura de qualitat i amb segell d’identitat, a través de la formació. En aquest sentit, des de PirineuArt tirem endavant accions conjuntes i concretes per donar a coneixer l’artesania pirinenques i ampliar el ventall de possibilitats del sector.

L’associació està oberta a totes les artesanes i artesans que viuen i treballen en el territòri de l’Alt Pirineu i Aran, sempre que tinguin el Carnet d’Artesà expedit per Artesania Catalunya, que en garantitza la professionalitat, així com, ajudar a assolir-ne l’obtenció d’aquells/es que encara no el tenen.